Slik søker du plass ved Menighetspleiens barnehage

For å søke plass ved vår barnehage, må  du søke via Halden kommunes  elektroniske skjema (se linker under).  Alle som har søkt tidligere og ikke fått plass, må søke på nytt. Alle gamle søknader vil bli slettet. Samordnet hovedopptak gjelder opptak til alle plasser i barnehagene som blir ledig til nytt barnehageår.

Her kan du lese Halden kommunes notat om hvilke regler som gjelder for foreldrebetaling, med virkning fra 1. mai 2015.

Se mer om søknadsprosedyre, søknadsfrister, tildelingsprosessen etc.på Halden Kommunes informasjonssider om barnehager i  Halden kommune.

Klikk på fanen Barnehage i menyen, velg barnehage og følg anvisningen for å søke opptak i vår barnehage.

Betalingssatser i barnehagen

med virkning fra 1. mai 2015

100% plass

kr. 2.580,-

Søskenmoderasjon:

Søskenmoderasjon er 30% av full takst.

I tillegg til opphold skal alle betale kr. 200 pr måned for melk, frukt og fødselsdagfeiringer.
Det betales for opphold i 11 måneder. Det betales ikke for juli måned.
Unnlatelse av oppholdsbetaling i 2 måneder medfører oppsigelse av barnehageplassen. Oppsigelsestiden er 14 dager fra den dag oppsigelsen er postlagt.

Det vil bli servert mat i barnehagen hver dag.

FROKOST: vil bestå av brød, pålegg og melk, eller grøt og melk, eller kornblandinger med yoghurt og bær/frukt.

VARM LUNSJ: vil variere fra supper til fullverdig middag med kjøtt/fisk, grønnsaker og poteter.

FRUKTMÅLTID.

Matpenger: Som et resultat av et utvidet mattilbud i barnehagen  betales kr 400 pr mnd.

Barnehagetakstene justert i henhold til vedtak i Stortinget 13.12.13.

Om du har noen spørsmål før du søker om plass i vår barnehage, er du velkommen til å ta kontakt pr. telefon –  69 21 62 62, eller til å sende dine spørsmål i dette skjema.

Har du noen spørsmål får du søker?

Ditt navn (obligatorisk)

Din email (obligatorisk)

Saken gjelder

Din melding

captcha Skriv inn kontrollkoden over (for å hindre at det sendes SPAM.)