Sentral beliggenhet * Lett adkomst * Skjermet miljø

Du finner oss i Damhauggata 3, sentralt i Halden

Det er lett å finne frem og lett å parkere dersom du bruker bil for å bringe eller hente.

I kartet under kan du bruke pekeren til å bevege deg rund, eller bruke + og – tasten til å zoome inn eller ut –  for å finne korteste vei fra der du bor.   Eller skriv inn din hjemme-adresse i feltet under, ¨så får du en detaljert kjøreanvisning.

Finn den raskeste reiserute til Menighetspleiens Barnehage
  Skriv startadresse + postnr.

Kontaktinformasjon i QR format Kontaktinformasjon som kan scannes med Smart-telefon. Barnehagens åpningstider er fra mandag til fredag:  Kl. 07.30 – 16.30 Barnehagen er sommerlukket de tre siste ukene i juli og den første uka i august.Barnehagen er stengt mellom jul og nyttår og mellom palmesøndag og skjærtorsdag. Kartanvisning i QR format Kartanvisning som kan scannes med Smart-telefon.