Barnehagens fantastiske flotte uteområde benyttes hele året til aktiviteter.

Det nederste området er gressbelagt. Her er det plass til å løpe, sparke ball, plukke blomster, brenne bål, spise, leke, lese – på tepper og utemøbler.

Videre har vi to huskeområder, et med plastdekke med fugleredehuske og et stort barkbelagt område med 8 husker. Videre en ballvegg, et klatrehus med rutsjebane og 2 vippehusker.

Vi har to store sandkasser, to fine lekehus og en stor bod med plass til sykler og leker.

Vi har en asfaltert sykkelbane, en trebåt og en fantastisk flott skråning med gress og trær.

Hagen har gjerder rundt på alle kanter. Uteområdet er også delt i to med et lavt gjerde med port. Vi kan da dele inn barnegruppene eller bare bruke en del av området.

Ved inngangspartiet er det et grusbelagt område. Her er det også overbygg så barnevogner kan stå. Det er også en vognbod ved inngangspartiet til hagen.

Hagen byr på flotte naturopplevelser til alle årstider. Det er en oase midt i Halden by.

Den utfordrer barna motorisk og undringsmessig. Den inspirere til lek og vennskapsbygging. Den tilbyr ro og hvile.

Hagen brukes også flittig til fester for hele familien, samtidig som småbarnsfamiliene i nærområdet kan ha glede av den når barnehagen er stengt.