Home / Blog / Nyheter / I media: Artikkel i Vårt Land

Artikkel i Vårt Land

Lørdag 25. september 2010 var vår barnehage presenter over 3 sider (forside av lørdags-bilag pluss oppslag), hvor vi fikk en fin presentasjon av hvordan vi bruker IKT og digitale verktøy i vår barnehage.

Vårt Land hadde henvendt seg til Medietilsynet for å finne en barnehage hvor digitale verktøy var i daglig bruk, og hadde blitt anbefalt å ta kontakt med vår barnehgae. Det viser at vår satsning på IKT har blitt lagt merke til langt ut over Østfolds grenser.

Bildene under er scannet fra en kopi av artikkelen, og er derfor av mindre god kvalitet.  Siden det kan være vanskelig å lese artikkelen, kan du åpne* eller laste ned en PDF med faksimile av tekst-siden.

Reportasjen er skrevet av  Caroline Teinum Gilje, med fotos av Anne Marte Sørås.

Reportasje i Vårt land 25 september 2010

* Klikk bildet over for å lagre (høyre-klikk -> velg «Lagre lenke som») eller lese teksten (krever at du har Adobe Reader installert).